Sleutelkluis kopen?

Koop een sleutelkluis van KLUIS.COM en voldoe aan de RDW eisen. Al onze sleutelkluizen zijn gecertificeerd. Een sleutelkluis heeft als doel om niet alleen autosleutels te beschermen maar kan daarnaast ook documenten, exportdocumenten en (blanco) kentekenplaten beschermen tegen inbraak.

Onze sleutelkluizen worden gebruikt bij autobedrijven, garagebedrijven, makelaars, woningbouwverenigingen en andere instellingen die te maken hebben met sleutelbeheer. Weet aan welke norm de kluis moet voldoen en wat eventueel de "Eisen en voorschriften RDW erkenningshouders 2017" zijn. Voor autobedrijven moet de sleutelkluis voldoen aan minimaal klasse S-1 / EN 14 450 (ofwel Securitylevel 1). Om verzekeringsproblemen te vermijden informeer de verzekeraar of klasse S-1 voldoende is voor je.

Onze sleutelkluizen zijn in verschillende maten en in verschillende normen beschikbaar. Ze bieden naast bescherming ook overzicht en efficiency. Nooit meer zoeken naar sleutels door middel van genummerde sleutelhaken. Een sleutelkluis kan met meerdere opties naar wens worden samengesteld. De sleutelhaken zijn verkrijgbaar als gelaste sleutelhaken of als magnetische sleutelhaken. 

Maatwerk nodig? Zit de gewenste optie of sleutelkluis er niet tussen? Neem dan contact met ons op!

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »