Prijs is inclusief BTW !

€1.799,00
Levertijd: 5 tot 6 werkdagen

Traka21; de intelligente sleutelkast

Download hier de brochure

Dagelijks worden sleutels gebruikt voor vergaderruimtes, archiefkasten, opslagruimtes, serverkasten, leen auto’s en andere toepassingen. Voor veel organisaties is het een uitdaging om de juiste sleutel op het juiste moment voor de juiste personen beschikbaar te hebben. Met Traka21 kunt u zelf bepalen wie er binnen uw organisatie toegang heeft tot welke sleutel. Wie een sleutel uit de kast wil nemen, moet zich autoriseren met behulp van een persoonlijke code. De Traka21 controleert tot welke sleutelposities de gebruiker bevoegd is en geeft deze vervolgens vrij. 

 

Advies van de expert

Een slimme manier van sleutelbeheer, helaas beschermt is de Traka21 niet tegen inbraak of brand. Wij van KLUIS.COM hebben hier vanzelfsprekend een oplossing voor.

Wij bieden inbraak- en brandwerende kluizen aan waar het Trake21 systeem veilig in past. Dan is het systeem intelligent, veilig en brandwerend. 

Deze kluizen kunnen we ook voorzien van een inbraakwerende glasplaat, dan kunnen de gebruikers zien dat het Traka21 systeem in de kluis is te vinden.

Bert Beuvink, oprichter en eigenaar KLUIS.COM fabriek

-: afmeting 427 x 246 x 95 mm (HxBxD)
-: 4 verankeringsgaten
-: gewicht 4 kilo
-: producent Assa Abloy
| Bert Beuvink 03-07-2019 11:01

U kunt deze review ook gebruiken om een vraag te stellen over het TRAKA 21 systeem.

5 sterren gebaseerd op 1 beoordelingen
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »