Panier
Il n'y a aucun article dans votre panier

Horloge kluizen EenVandaag, * Horloges steeds populairder als investering *

Horloge kluizen EenVandaag, * Horloges steeds populairder als investering *

Van statussymbool naar beleggingsobject: tweedehands horloges leveren soms een fortuin op. Veilinghuis Sotheby's veilt op dit moment een collectie uurwerken die een recordbedrag van miljoenen zal opbrengen. Het horloge is van statussymbool een beleggingsobject geworden. Want tweedehands zijn ze inmiddels zelfs duurder dan nieuw. Deze objecten moet je wel veilig in een horlogekluis opbergen.

Bij KLUIS.COM maken wij uw horlogekluis op maat, alles is mogelijk. 

Omdat verzamelingen nu eenmaal in grootte verschillen is vrijwel elke gewenste indeling mogelijk.
Zo is er gedacht aan een indeling voor dat ene bijzondere horloge en eveneens aan de verzamelaar met niet alleen verschillende horloges maar ook een diversiteit aan horlogebandjes. Daarnaast bieden een aantal modellen tevens de mogelijkheid andere sieraden, een laptop of bijvoorbeeld uw back up gegevens op een veilige manier te bewaren.

Nadat wij hebben vernomen wat uw wensen zijn qua opbergmogelijkheden sturen wij u graag vrijblijvend en kosteloos een offerte toe van uw persoonlijke horlogekluis.

 

https://eenvandaag.avrotros.nl/item/van-statussymbool-naar-beleggingsobject-tweedehands-horloges-leveren-soms-een-fortuin-op/

 

 

 

Commentaires

Écrivez le premier commentaire...

Laisser un commentaire
* Votre adresse courriel ne sera pas publiée
En visitant notre site, vous acceptez l'utilisation des témoins (cookies). Ces derniers nous permettent de mieux comprendre la provenance de notre clientèle et son utilisation de notre site, en plus d'en améliorer les fonctions. Masquer ce message En savoir plus sur les témoins (cookies) »