Panier
Il n'y a aucun article dans votre panier

Opiatenkluis of medicijnkast, voor gecontroleerde toegang tot medicijnen en opiaten

Opiatenkluis of medicijnkast, voor gecontroleerde toegang tot medicijnen en opiaten

Controle op de medicatieveiligheid in de Verpleging en Verzorging (V & V) is een belangrijk aandachtspunt geworden van het toezicht door de Inspectie voor de Gezondheidszorg (IGZ). Onderdeel van de eisen is dat alleen geregistreerde medewerkers, die geschoold zijn in het omgaan van medicatie en die taken op het terrein van medicatie hebben, toegang hebben tot de opslag van medicatie en opiaten.

Ook voor JCI-certificering van het kwaliteitssysteem is beveiligde opslag en verantwoord en geregisteerd gebruik van medicijnen en medische hulpmiddelen in de praktijk een belangrijk vereiste.


KLUIS.COM biedt u de oplossingen om toegangscontrole toe te kunnen passen door middel van gecertificeerde opiaatkluizen en opiaat kasten. Hiermee kunt u snel, eenvoudig en veilig aan de gestelde eisen voldoen.

 

Wij kunnen voor u de opiatenkluis of opiatenkast voor u op maat maken, voorzien van een of meerdere gecertificeerde sloten, coaten in elke kleur. Wij kunnen u zelfs deze medicijnenkluis of medicijnenkast in RVS of Corton design leveren.

 

Levertijd voor dit maatwerk is slechts circa 3 weken.

Voor informatie gaarne mailen naar [email protected] 

Commentaires

Écrivez le premier commentaire...

Laisser un commentaire
* Votre adresse courriel ne sera pas publiée
En visitant notre site, vous acceptez l'utilisation des témoins (cookies). Ces derniers nous permettent de mieux comprendre la provenance de notre clientèle et son utilisation de notre site, en plus d'en améliorer les fonctions. Masquer ce message En savoir plus sur les témoins (cookies) »