Cart
You have no items in your shopping cart

Horloge kluizen EenVandaag, * Horloges steeds populairder als investering *

Horloge kluizen EenVandaag, * Horloges steeds populairder als investering *

Van statussymbool naar beleggingsobject: tweedehands horloges leveren soms een fortuin op. Veilinghuis Sotheby's veilt op dit moment een collectie uurwerken die een recordbedrag van miljoenen zal opbrengen. Het horloge is van statussymbool een beleggingsobject geworden. Want tweedehands zijn ze inmiddels zelfs duurder dan nieuw. Deze objecten moet je wel veilig in een horlogekluis opbergen.

Bij KLUIS.COM maken wij uw horlogekluis op maat, alles is mogelijk. 

Omdat verzamelingen nu eenmaal in grootte verschillen is vrijwel elke gewenste indeling mogelijk.
Zo is er gedacht aan een indeling voor dat ene bijzondere horloge en eveneens aan de verzamelaar met niet alleen verschillende horloges maar ook een diversiteit aan horlogebandjes. Daarnaast bieden een aantal modellen tevens de mogelijkheid andere sieraden, een laptop of bijvoorbeeld uw back up gegevens op een veilige manier te bewaren.

Nadat wij hebben vernomen wat uw wensen zijn qua opbergmogelijkheden sturen wij u graag vrijblijvend en kosteloos een offerte toe van uw persoonlijke horlogekluis.

 

https://eenvandaag.avrotros.nl/item/van-statussymbool-naar-beleggingsobject-tweedehands-horloges-leveren-soms-een-fortuin-op/

 

 

 

Comments

Be the first to comment...

Leave a comment
* Your email address will not be published
By using our website, you agree to the usage of cookies to help us make this website better. Hide this message More on cookies »